Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Урядовий портал

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.10.2020 №304

Переглядів: 639

Про встановлення тарифів на послугу з постачання теплової енергії (теплову енергію) її виробництво, транспортування, постачання для потреб споживачів в м. Бахмут та смт. Красна Гора

Розглянувши лист від 31.08.2020 №02/1361 заступника генерального директора з фінансових питань товариства з обмеженою відповідальністю «Бахмут - Енергія» Логвінова С.В. щодо встановлення тарифів на послугу з постачання теплової енергії, що надаються товариством з обмеженою відповідальністю «Бахмут - Енергія», згідно розрахунків здійснених підприємством, у зв'язку із внесенням змін до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та  враховуючи висновки: Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради від 21.08.2020 № 560/02, Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради від 28.08.2020 № 01/31-1676, відповідно до законів України: «Про теплопостачання», «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг», «Про житлово-комунальні послуги», «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130, із внесеними до нього змінами, Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239, листа Міністерства розвитку громад та територій України від 16.07.2020 № 7/10.1/12239-20 від 16.07.2020, керуючись пп.2 п. а) ст. 28, ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком  Бахмутської  міської  ради

ВИРІШИВ :

  1. Встановити тарифи  на:
    1. Послугу з постачання теплової енергії (теплову енергію) її виробництво, транспортування та постачання для всіх категорій споживачів, яка надається товариством з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» в м. Бахмут (додаток 1).
    2. Послугу з постачання теплової енергії (теплову енергію) її виробництво, транспортування та постачання для всіх категорій споживачів, яка надається товариством з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» в смт. Красна Гора (додаток 2).
  2. Встановити тариф на Послугу з постачання теплової енергії (теплову енергію), що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, включаючи теплоелектроцентралі, теплоелектростанції та когенераційні установки, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також для потреб населення на рівні 90 відсотків діючого для товариства з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів.
  3. Встановити норми витрат теплової енергії на опалення житлових будинків (Гкал) на 1 м2 опалювальної площі м. Бахмут та смт. Красна Гора (додаток 3).
  4. Тарифи встановленні цим рішенням вступають в дію з дня, наступного за днем його розміщення на офіційному сайті Бахмутської міської ради.
  5. Рішення виконавчого  комітету  Бахмутської  міської  ради від 21.11.2018 № 265 «Про коригування тарифів на теплову енергію (виробництво, транспортування, постачання) для населення, бюджетних установ та інших споживачів та послуги з централізованого опалення для потреб населення в м. Бахмут» продовжує діяти до моменту набрання чинності договорів про надання відповідних комунальних послуг, укладеними за правилами, визначеними Законом України «Про житлово-комунальні послуги».
  6. Товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» (Повиленас) забезпечити, у встановленому законодавством порядку, доведення цього рішення до відома споживачів шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради, у друкованому засобі масової інформації та на сайті товариства з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія».
  7. Організаційне виконання рішення покласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» (Повиленас), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Гармаш).
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського  голови Стрющенка О.В.  

Міський  голова                                                                    О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.10.2020 №304
Про встановлення тарифів на послугу з постачання теплової енергії (теплову енергію) її виробництво, транспортування, постачання для потреб споживачів в м. Бахмут та смт. Красна Гора
24.51 KB