Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 129 гостей.

Рішення Бахмутської міської ради від 26.09.2018 №6/121-2326

Переглядів: 667
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмут

Розглянувши службову записку від 14.09.2018 № 01-5296-06 та заслухавши інформацію від 14.09.2018 до № 01-5296-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмут, враховуючи заяви фізичних осіб та клопотання юридичних осіб, керуючись ст.ст.26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, ст.ст.12, 38-40, 65, 79-1, 93, 116, 118, 120, 122-126, 181-184 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-ІІІ, із внесеними до нього змінами, Законом України від 22.05.2003 №858-ІV «Про землеустрій», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмут:
    1. Товариству з обмеженою відповідальністю «БАХМУТ-АГРО» (код ЄДРПОУ 36834945) по вул. Ювілейна, 67 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди з наступним викупом.
    2. Фізичній особі Бекетову Василю Вікторовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)   по вул. Івана Марченка, 9, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    3. Фізичній особі Бистровій Людмилі Олександрівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Свободи, 14, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    4. Фізичній особі Бондаренку Олександру Петровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)   по вул. Толбухіна, 59-а, гараж б/н, у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    5. Фізичній особі Василюк Лідії Петрівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Захисників України, 6, гараж б/н, у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    6. Фізичній особі Дудкіній Саскилані Вікторівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)   по вул. Торгова, 48, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди з наступним викупом.
    7. Фізичній особі Єщенко Марії Валеріївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)   по вул. Маріупольська, 11, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    8. Фізичній особі Калініченку Миколі Микитовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Ціолковського,7, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    9. Фізичній особі Крикунову Григорію Вікторовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Івана Марченка, 11, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    10. Фізичній особі Кузнецову Ігорю Миколайовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)   по вул. Маріупольська, 25а, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    11. Фізичній особі Малихіну Віталію Володимировичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)   по вул. Оборони, 16, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    12. Фізичній особі Свистуну Олегу Володимировичу  (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)   по вул. Миру, 35, гараж № 6, у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    13. Фізичній особі Шестаковій Олені Олександрівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)   по вул. Абрикосова, 49, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
  2. Надати дозвіл на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Бахмут в натурі (на місцевості) закритому акціонерному товариству науково - виробничому підприємству «Донець» (код ЄДРПОУ 24464626) по пров. Першотравневий, 152 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування нежитлового приміщення складу, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
  3. Юридичним та фізичним особам, зазначеним у пунктах 1-2 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  4. Визначити, що юридичні та фізичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування та право власності на них, та їх державної реєстрації.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Стрющенка О.В.
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                        С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.09.2018 №6/121-2326
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмут
33.58 KB