Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.08.2020 №204

Переглядів: 1190

Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С щодо відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, на виконання ч. 3 ст. 53, ст. 57 Виборчого кодексу України, постанови Центральної виборчої комісії від 08.08.2020 № 160 «Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року», відповідно до Правил благоустрою у м. Артемівську, затверджених у новій редакції рішенням Артемівської міської ради від 24.07.2013 №6/41-744 (із змінами), керуючись ст. ст. 17, 18, 40, 52, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Відвести місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади та визначити відповідальних за їх обладнання та утримання згідно переліку (додаток 1).
  2. Доручити відповідальним за обладнання та утримання місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади:
    1. Забезпечити обладнання місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади стендами та дошками оголошень.
    2. Підтримувати у належному стані місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації (в т.ч. стенди, дошки оголошень) на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Суб’єктам виборчого процесу здійснювати розміщення матеріалів передвиборної агітації із урахуванням цього рішення, вимог Правил благоустрою у м. Артемівську, затверджених у новій редакції рішенням Артемівської міської ради від 24.07.2013 №6/41-744 (із змінами), з дотриманням обмежень щодо ведення передвиборної агітації, визначених чинним законодавством.
  4. Відділу інформаційної та внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих) забезпечити оприлюднення цього рішення у засобах масової інформації та шляхом розміщення на офіційному вебсайті Бахмутської  міської ради.
  5. Визнати такими, що втратили чинність:
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), відділ інформаційної та внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих).
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Стрющенка О.В.

Міський голова                                                                             О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.08.2020 №204
Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади
22.32 KB