Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2033

Переглядів: 407
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута майна шляхом укладення договору пожертви від громадської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «ДІЯ»

Розглянувши службову записку від 17.11.2017 № 01-5829-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади     м. Бахмута майна шляхом укладання договору пожертви від громадської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «ДІЯ», відповідно до законів України: від 03.03.98 № 147/98 –ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, від  05.07.2012 № 5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута майно шляхом укладання договору пожертви від громадської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «ДІЯ» з подальшою передачею до Управління освіти Бахмутської міської ради згідно переліку (додається).
  2. Доручити міському голові Реві О.О. підписати в установленому законодавством  порядку договір пожертви та інші, пов’язані з ним документи.
  3. Визначити, що майно, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Бахмута шляхом укладення договору пожертви від громадської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «ДІЯ», визначене у додатку  до цього рішення, передається до Управління освіти Бахмутської міської ради та закріплюється за ним на праві  оперативного управління.
  4. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута майна, визначеного у додатку до цього рішення, від громадської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «ДІЯ», шляхом укладення договору пожертви, та його подальшої безоплатної передачі до Управління освіти Бахмутської міської ради (далі – комісія) (додається).
  5. Доручити комісії (Федоров) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку прийняття (безоплатно) у комунальну власність  територіальної  громади м. Бахмута  майна, визначеного у додатку  до цього рішення, та його подальшу безоплатну передачу Управлінню освіти Бахмутської міської ради.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального  розвитку Бахмутської   міської ради (Отюніна), Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), громадську організацію «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «ДІЯ» (Мирошниченко), заступника міського голови Федорова Ф.К.
  7. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                                      С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2033
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута майна шляхом укладення договору пожертви від громадської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «ДІЯ»
31.51 KB