Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 22.08.2017 №6/104-1957

Переглядів: 799
сессия : 

Про  надання  дозволу  на  створення комітету  мікрорайону  «Заріччя»

Розглянувши висновок від 11.08.2017 № 01-4042-06 організаційного відділу Бахмутської міської ради щодо відповідності  законодавству України поданих документів  про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення, заяву від 11.08.2017 № 9379 ініціативної групи із створення комітету мікрорайону «Заріччя» та інші надані документи, з метою сприяння діяльності органів  самоорганізації населення, розташованих на території міста Бахмут,  згідно Статуту  територіальної громади міста Бахмута, затвердженого у новій редакції рішенням Артемівської міської ради  від  26.03.2008 № 5/28 -581, із внесеними до нього змінами, відповідно до Порядку  надання дозволу на створення органу самоорганізації населення в місті Артемівськ, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від  22.02.2012 № 6/20 – 320, керуючись  ст.ст. 14, 26, 59 Закону  України  від  21.05.97  № 280/97-ВР “Про місцеве  самоврядування  в Україні” із  внесеними  до  нього  змінами, Законом України від 11.07.2001 № 2625-III "Про органи самоорганізації населення", із внесеними до нього змінами Бахмутська міська  рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл на створення комітету мікрорайону «Заріччя», який діятиме на  території квартальних комітетів №29, №30,  №31, №32  м.Бахмута.

2. Визначити:

2.1.  Назву комітету мікрорайону - «Заріччя».

2.2. Територію діяльності комітету мікрорайону «Заріччя», за адресою: м. Бахмут, Донецька обл., 84500 в межах:

Вулиць:

Алебастрова – усі номери;

8-го Березня – усі номери;

Віталія Піддубного – усі номери;

Глиняна – усі номери;

Деконівська - усі номери;

Євгена Онопрієнко – усі номери;

Загородня – усі номери;

Зарічна – усі номери;

Івана Марченка – усі номери;

Михайлівська – усі номери;

Подгородня – усі номери;

Рабкорівська – усі номери;

Сількорівська – усі номери;

Сергія Бохонька – усі номери;

Сергія Разуваєва – усі номери;

Святослава Хороброго – усі номери;

Силікатна - усі номери;

Трояндова – усі номери;

Шевченко – від № 50 та від № 59 – усі зростаючи номери.

Провулків:

І-й, ІІ-й – Алебастровий – усі номери; 

Глиняний - усі номери;

Михайлівський – усі номери;

Силікатний – усі номери;

І-й, ІІ-й – Трояндовий – усі номери;

І-й, ІІ-й, ІІІ-й, IV-й -   Шевченко - усі номери.

2.3. Основні напрями діяльності комітету мікрорайону «Заріччя»:

2.3.1. Створення умов для участі жителів мікрорайону у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і законів України.

2.3.2. Задоволення соціальних, культурних та побутових потреб жителів мікрорайону шляхом сприяння у наданні їм відповідних послуг.    

2.3.3. Участь у реалізації соціально-економічного, культурного розвитку відповідної території, інших місцевих програм.

2.4. Повноваження комітету мікрорайону «Заріччя»:

2.4.1. Представлення разом з депутатами Бахмутської міської ради інтересів жителів мікрорайону «Заріччя» в Бахмутській міській раді та її виконавчих органах.

2.4.2. Сприяння додержанню Конституції та законів України, реалізації актів Президента України та органів виконавчої влади, рішень Бахмутської міської ради та її виконавчого комітету, розпоряджень міського голови, рішень місцевих референдумів.

2.4.3.   Внесення у встановленому порядку пропозицій до проектів місцевих програм соціально-економічного та культурного розвитку м.Бахмута та проектів міського  бюджету.

2.4.4.   Організація на добровільних засадах участі населення у здійсненні заходів щодо охорони навколишнього природного середовища, проведення робіт з благоустрою, озеленення та утримання в належному стані  садиб, дворів, вулиць, площ, парків, кладовищ, братських могил, дитячих майданчиків.

2.4.5.   Організація на добровільних засадах участі населення у здійсненні заходів щодо охорони пам'яток історії та культури, ліквідації наслідків стихійного  лиха.

2.4.6.     Здійснення контролю за якістю житлово-комунальних послуг, що надаються громадянам, які проживають на території діяльності комітету мікрорайону.

2.4.7.       Надання допомоги навчальним закладам, закладам культури, фізкультури і спорту, у проведенні культурно - освітньої, спортивно-оздоровчої та виховної роботи серед населення, розвитку художньої творчості, фізкультури і спорту, сприяння збереженню культурної спадщини, традицій народної культури, впровадженню в побут нових обрядів.

2.4.8.       Організація надання допомоги престарілим громадянам, інвалідам, сім'ям загиблих воїнів, партизанів та військовослужбовців, малозабезпеченим та багатодітним сім'ям, а також самотнім громадянам, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, внесення пропозицій з цих питань до виконкому Бахмутської міської ради.

2.4.9.       Надання необхідної допомоги органам Державної служби України з надзвичайних ситуацій в здійсненні протипожежних заходів, організація вивчення правил пожежної безпеки та дотримання вимог протипожежної безпеки населенням.

2.4.10.   Сприяння правоохоронним органам у забезпеченні ними охорони громадського порядку.

2.4.11.  Розгляд звернень громадян, здійснення прийому громадян.

2.4.12.   Ведення обліку громадян за віком, за місцем роботи або навчання, які проживають у межах території діяльності комітету мікрорайону «Заріччя».

2.4.13.   Сприяння депутатам Бахмутської міської ради в організації їх зустрічей з виборцями, прийому громадян та проведення іншої роботи у виборчих округах.

2.4.14.   Інформування громадян про діяльність комітету мікрорайону «Заріччя», організація  обговорення проектів його рішень, важливих питань життєдіяльності  територіальної громади м. Бахмута.

2.4.15.   Комітет мікрорайону «Заріччя» може здійснювати іншу діяльність, відповідно до делегованих йому Бахмутською міською радою повноважень.

3. Зобов’язати ініціативну групу зі створення комітету мікрорайону «Заріччя» здійснити легалізацію комітету мікрорайону «Заріччя»,  у встановленому законодавством порядку.

4. Організаційному відділу Бахмутської міської ради (Чернікова) забезпечити оприлюднення даного рішення у місцевих засобах масової інформації та шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Бахмутської  міської  ради  з питань  житлово – комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку  (Северінов), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                               О. О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.08.2017 №6/104-1957
Про надання дозволу на створення комітету мікрорайону «Заріччя»
30.49 KB