Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.04.2019 №84

Переглядів: 392

Про стан виконання Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Розглянувши довідку від 06.03.2019 № 01-1287-06 начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. про стан виконання Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на ІІ квартал 2019 року, затвердженим рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 13.03.2019 № 46, відповідно до Положення про Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, затвердженого у новій редакції рішенням Бахмутської міської ради від 27.02.2019 № 6/126-2478,  керуючись ст. ст. 32, 34, 52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. «Про стан виконання Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  прийняти до відома.
  2. Визнати роботу Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щодо виконання  делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», задовільною.
  3. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) забезпечити реалізацію на території м. Бахмут державної політики у сфері соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування, та організації роботи щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх.
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                         О.О.  РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.04.2019 №84
Про стан виконання Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»
14.67 KB