Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Бахмутської міської ради від 27.04.2016 №6/83-1482

Переглядів: 1337
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута рухомого майна

Заслухавши інформацію від 28.03.2016  №01-1303-06  начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Гладкої О.О. «Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута  рухомого майна», враховуючи  протокол засідання робочої групи з проведення інвентаризації дитячих та спортивних майданчиків у м.Артемівську від 24.03.2016, керуючись  ст. 337, 338  Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-IV із внесеними до нього змінами, ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97- ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута  рухоме майно (обладнання  дитячих гральних та спортивних  майданчиків) згідно переліку (додатки 1,2,3).

2. Визначити балансоутримувачем рухомого майна (обладнання  дитячих гральних та спортивних  майданчиків), що приймається (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади   м. Бахмута:

2.1. Відділ культури Артемівської міської ради (Максименко), визначеного у додатку 1.

2.2. Відділ освіти Артемівської міської ради (Рубцова), визначеного у додатку 2.

2.3.КОМІТЕТ  МІКРОРАЙОНУ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» М.АРТЕМІВСЬКА  (Пляшечник), визначеного у додатку 3.

3. Затвердити склад  комісій з приймання-передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади  м. Бахмута   рухомого майна (обладнання  дитячих гральних та спортивних  майданчиків), визначеного у п.1 даного рішення, та його подальшої  безоплатної передачі на баланс:

3.1. Відділу культури Артемівської міської ради (Максименко) згідно переліку  (додаток 4).

3.2. Відділу освіти Артемівської міської ради  (Рубцова) згідно переліку  (додаток 5).

3.3.КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» М.АРТЕМІВСЬКА (Пляшечник) згідно переліку  (додаток 6).

4. Доручити комісіям (Головкіна) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку прийняття (безоплатно) в комунальну власність  територіальної громади м.Бахмута  рухомого майна (обладнання  дитячих гральних та спортивних  майданчиків), визначеного у п.1 даного рішення, та його подальшу безоплатну передачу на баланс підприємств, установ, організацій, визначених  у  п.2 даного рішення.

5. Відділу культури Артемівської міської ради (Максименко), відділу освіти Артемівської міської ради (Рубцова), КОМІТЕТУ  МІКРОРАЙОНУ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» М.АРТЕМІВСЬКА  (Пляшечник) вжити заходів щодо оприбуткування,  рухомого майна (обладнання  дитячих гральних та спортивних  майданчиків), визначеного у додатках 1-3 даного рішення  та виготовлення експлуатаційної документації у відповідності з діючим законодавством.

6. Організаційне  виконання рішення покласти на відділ культури Артемівської міської ради (Максименко), відділ освіти Артемівської міської ради (Рубцова), КОМІТЕТ МІКРОРАЙОНУ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» М.АРТЕМІВСЬКА (Пляшечник), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка), заступника міського голови Головкіну О.А.

7. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

                                         

Міський голова                                                                       О.О. РЕВА

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.04.2016 №6/83-1482 36.75 KB