Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Артемівської міської ради від 24.02.2016 №6/80-1414

Переглядів: 1316
сессия : 

Про безоплатну передачу майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська

Заслухавши інформацію від 05.02.2016 №01-0451-06   начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Гладкої О.О.  про передачу (безоплатно) об'єктів права комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, відповідно до Закону України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482 «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності»,  із внесеними до неї змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами, Артемівська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Передати (безоплатно) майно комунальної власності територіальної громади м.Артемівська з балансу  Соледарської міської ради на баланс комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради згідно переліку  (додається).
  2. Комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Лис), Соледарській міській раді (Товстокоренко) оформити відповідно до діючого законодавства акти приймання - передачі майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, визначеного у додатку до цього рішення, та надати їх  до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка)   в  місячний термін.
  3. Закріпити  за комітетом по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради на   праві  оперативного управління майно комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, визначеного у додатку до цього рішення після підписання акту приймання-передачі.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Соледарську міську раду (Товстокоренко), комітет  по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Лис), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка), заступника міського голови Головкіну О.А.
  5. Координаційне забезпечення  виконання  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                      О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 24.02.2016 №6/80-1414
Про безоплатну передачу майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська
26.34 KB