Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 88 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Артемівської міської ради від 27.05.2015 №6/65-1223

Переглядів: 1054
сессия : 

Про дачу дозволу на відчуження  об’єкту  права комунальної власності територіальної  громади  міста Артемівська, який знаходиться на балансі  Артемівської міської ради 

Розглянувши доповідну записку начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності Артемівської міської ради Фірябової Г.Б. від 16.04.2015   № 01-1127-06 щодо надання дозволу на відчуження об'єкту права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська та надану до неї документацію, враховуючи  звіт  від 16.04.2015 № 17-04-15 про оцінку транспортного засобу, підготовлений суб`єктом оціночної діяльності Кириченком В.Г., відповідно до Положення про порядок приватизації та відчуження об'єктів права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, затвердженого рішенням Артемівської  міської ради від 26.03.2014 № 6/49-960, керуючись  ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл балансоутримувачу майна – відділу бухгалтерського обліку і звітності Артемівської міської ради (Фірябова)  на відчуження об’єкту права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська шляхом продажу на аукціоні автомобіля  ВАЗ- 2107, 2002 року випуску, реєстраційний номер 07603 ЕН (далі-транспортний засіб).

2. Встановити початкову ціну продажу транспортного засобу, визначеного у п.1 цього рішення у розмірі  14064,00 гривень.

3. Визначити:

3.1.Умови відчуження транспортного засобу  визначеного у п.1 цього рішення:

-   продаж об’єкту  юридичним та фізичним особам здійснюється за грошові кошти;

-   транспортування, реєстрація та постановка на облік  здійснюється покупцем самостійно за рахунок власних коштів в місячний термін з дати придбання  майна із дотриманням вимог безпеки;

-   здійснити державну реєстрацію права власності на транспортний засіб згідно чинного законодавства.

3.2. Що, покупець, який відмовився від підписання протоколу чи договору купівлі-продажу транспортного засобу, відшкодовує всі витрати, пов’язані з відчуженням транспортного засобу, а також сплачує неустойку в розмірі 20% ціни, за яку придбаний транспортний засіб.

4. Управлінню муніципального розвитку  Артемівської міської ради (Гладка) організувати і провести аукціон з продажу транспортного засобу, визначеного у п. 1 цього рішення, в установленому порядку згідно з чинним законодавством  України.

5. Артемівській міській раді (Фірябова) у відповідності з діючим законодавством:

5.1. За результатами аукціону укласти договір про відчуження транспортного засобу.

5.2.  Здійснити відповідні заходи щодо зняття з обліку автомобіля ВАЗ-2107, 2002 року випуску, реєстраційний номер 07603 ЕН.

6. Організаційне  виконання рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку і звітності Артемівської міської ради (Фірябова), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка),  заступника міського голови  Головкіну О.А.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.  

 

Міський голова                                                          О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 27.05.2015 №6/65-1223 16.44 KB