Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 139 гостей.

Верховна рада України

Рішення Артемівської міської ради від 26.03.2014 №6/49-956

Переглядів: 1102
сессия : 

Про припинення юридичної особи - комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс» шляхом його приєднання до комунального підприємства «Артемівський комбінат комунальних підприємств»

п. 3 втратив чинність:

Внесено зміни:

Розглянувши пропозицію постійної комісії по роботі з підприємствами, яким майно комунальної власності територіальної громади міста Артемівська надано в концесію, та співзасновником яких є Артемівська міська рада щодо припинення юридичної особи - комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс» шляхом його приєднання до комунального підприємства «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (протокол від 03.03.2014 № 1),  відповідно  до  Закону України від 12.07.2001 № 2658-ІІІ «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 104-107  Цивільного кодексу України  від  16.01.2003  №  435-IV,  із внесеними до нього  змінами,  ст.59 Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436 – IV, із внесеними до нього змінами, Закону України від 15.05.2003 № 755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 17, 26, 60 Закону України від 21.05.1997 №280/97 ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити юридичну особу - комунальне підприємство «Артемівськкомунспецтранс», код ЄДРПОУ 05448863, шляхом його приєднання  до комунального підприємства «Артемівський комбінат комунальних підприємств», код ЄДРПОУ   03343350.
  2. Визначити, що комунальне підприємство «Артемівський комбінат комунальних підприємств» є правонаступником майнових, корпоративних та інших прав та обов’язків комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс».
  3. Призначити комісію з припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс»  у складі згідно з додатком (далі – комісія).
  4. Зазначити, що комісія діє на безоплатній основі.
  5. Встановити, що строк припинення юридичної особи - комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс» становить 6 місяців, а строк для пред’явлення кредиторами вимог – 2 місяці з дня публікації повідомлення про припинення юридичної особи у спеціалізованому друкованому  засобі масової інформації.
  6. Комісії (Головкіна) вжити в установленому законодавством порядку заходи щодо припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс»:
    1. Повідомити державного реєстратора  про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс» та про персональний склад комісії в строк до 28.03.2014.
    2. Опублікувати повідомлення про припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс», про порядок та строк заявлення кредиторами вимог у місцевому друкованому засобі масової інформації та розмістити на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
    3. Здійснити заходи щодо інвентаризації та оцінки майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, яке використовується комунальним підприємством «Артемівськкомунспецтранс».
    4. Скласти передавальний акт і надати його на затвердження Артемівській міській раді в термін до 01.08.2014  року.
    5. Забезпечити передачу документів з основної діяльності (тривалого і тимчасового терміну зберігання не завершені  в діловодстві) та документів з кадрових питань (особового складу) комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс»  комунальному підприємству «Артемівський комбінат комунальних підприємств»,  надати відповідні акти приймання-передачі до архівного відділу Артемівської міської ради.
    6. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо надання гарантій та захисту прав працівників при припиненні юридичної особи - комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс».
    7. Здійснити інші, передбачені законодавством заходи, пов’язані з припиненням юридичної особи.
  7. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівськкомунспецтранс» (Ушкалов), комунальне підприємство «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (Богданцев), відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Головкіну О.А.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                          О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 26.03.2014 №6/49-956
Про припинення юридичної особи - комунального підприємства «Артемівськкомунспецтранс» шляхом його приєднання ...
24.12 KB