Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

Верховна рада України

Рішення Артемівської міської ради від 29.01.2014 №6/47-898

Переглядів: 898
сессия : 

Про затвердження структури виконавчих органів Артемівської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2014 рік

Відповідно до п.5 ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами,  Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити структуру виконавчих органів Артемівської міської ради: у тому числі структуру апарату Артемівської міської ради (додається), структуру виконавчих органів Артемівської міської ради (самостійні відділи та управління) (додається), і встановити загальну чисельність апарату Артемівської міської ради та її виконавчих органів у кількості 257 штатних одиниць.
  2. Затвердити витрати на утримання апарату Артемівської міської ради та її виконавчих органів (самостійні відділи та управління) на 2014 рік у сумі 13880,4 тис. грн.
  3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) врахувати витрати на фінансування апарату Артемівської міської ради та її виконавчих органів, затверджені цим рішенням, при формуванні проекту міського бюджету м. Артемівська на 2014 рік.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступників міського голови  Головкіну О.А.,  Петриєнко Т.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І..

Міський голова                                          О. О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 29.01.2014 №6/47-898
Про затвердження структури виконавчих органів Артемівської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат ...
23.88 KB