Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 155 гостей.

Рішення Артемівської міської ради від 25.12.2013 №6/46-882

Переглядів: 1139
сессия : 

Про затвердження проектів розвитку міста Артемівськ, що подаються на  Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

Заслухавши інформацію секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І. від 10.12.2013 № 01-6190-06 щодо затвердження проектів розвитку міста Артемівськ, що подаються на  Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, відповідно до Указу Президента України від 28.10.2002 №952/2002 «Про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого   самоврядування» із внесеними до нього змінами,  Положення про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2003 № 64, із внесеними до нього змінами, керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проекти розвитку міста Артемівськ, що подаються на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування:
    1. «Забезпечення сталої туристичної привабливості м. Артемівськ шляхом розвитку туристичної інфраструктури».
    2. «Впровадження електронного документообігу в Артемівській міській раді», (далі - проекти).
  2. Визначити керівниками проектів розвитку міста Артемівськ, що подаються на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування:
    1. Зазначеного у п.п. 1.1 п.1 цього рішення – Семенкову Марину Анатоліївну – директора Артемівського краєзнавчого музею.
    2. Зазначеного у п.п. 1.2 п.1 цього рішення – Звягінцева Сергія Михайловича – директора Комунальної організації «Артемівський міський фонд підтримки підприємництва».
  3. Керівникам  проектів Семенковій М.А., Звягінцеву С.М. здійснити в установленому порядку в термін до 31.01.2014 року заходи щодо забезпечення участі проектів, визначених у п.1 цього рішення, у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.
  4. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) при формуванні проекту міського бюджету м. Артемівська на 2015 рік передбачити кошти на співфінансування проектів, затверджених цим рішенням, у сумі не менше 20% від загальної вартості проектів, визначної у кошторисах.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на відділ культури Артемівської міської ради (Новіков),  загальний відділ Артемівської міської ради (Іонцева), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), Управління економічного розвитку Артемівської міської ради (Жученко), керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є., заступника міського голови Петриєнко Т.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                        О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 25.12.2013 №6/46-882
Про затвердження проектів розвитку міста Артемівськ, що подаються на Всеукраїнський конкурс проектів та програм ...
47.51 KB