Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.07.2016 №151

Переглядів: 927

Про нагородження Почесною грамотою Бахмутської міської ради

Розглянувши клопотання від 09.06.2016 № 01-2558-08 та довідки-подання в.о. Голови правління - Генерального директора публічного акціонерного товариства «Часівоярський вогнетривкий комбінат» Дем’яненка О.В. щодо нагородження Почесною грамотою Бахмутської міської ради окремих працівників підприємства з нагоди 140-ї річниці підприємства та професійного свята – Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, керуючись ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 №280/97 - ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Положенням про Почесну грамоту Бахмутської міської ради, затвердженим рішенням Артемівської міської ради від 26.02.2014 № 6/48-938, із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Нагородити  Почесною грамотою Бахмутської міської ради за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної металургійної промисловості, з нагоди 140-ї річниці підприємства та професійного свята - Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості:

Зайцева Сергія Володимировича

машиніста екскаватора кар’єру «Південно-Східний» публічного акціонерного товариства «Часівоярський вогнетривкий комбінат»;

Куліш Людмилу Олександрівну

шихтувальника цеху № 5 з виробництва вогнетривів публічного акціонерного товариства «Часівоярський вогнетривкий комбінат».

2. Відділу бухгалтерського обліку і звітності Бахмутської міської ради (Фірябова) забезпечити виплату грошової винагороди до Почесної грамоти Бахмутської міської ради в межах асигнувань, передбачених в кошторисах доходів та видатків Бахмутської міської ради на ці цілі у 2016 році по коду тимчасової класифікації видатків 250404 «Інші видатки» та коду економічної класифікації видатків 2730 «Інші виплати населенню».

Міський голова                                                                       О.О.Рева

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.07.2016 №151
Про нагородження Почесною грамотою Бахмутської міської ради
13.05 KB