Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.01.2015 №7

Переглядів: 1506

Про затвердження актів міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська

Розглянувши акти від 01.12.2014 року міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, відповідно до Положення про міську міжвідомчу комісію виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 12.10.2011 №448, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити акти від 01.12.2014 року міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, які знаходяться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”:
    1. З обстеження технічного стану житлового будинку № 6 по бульвару Металургів у місті Артемівську (додається).
    2. З обстеження технічного стану житлового будинку № 8 по бульвару Металургів у місті Артемівську (додається).
    3. З обстеження технічного стану житлового будинку № 21 по вул. Зеленій у місті Артемівську (додається).
    4. З обстеження технічного стану житлового будинку № 2 по вул. Левченко у місті Артемівську (додається).
    5. З обстеження технічного стану житлового будинку № 17 по вул. Чайковського у місті Артемівську (додається).
  2. Визнати житлові будинки № 6, № 8 по бульвару Металургів, № 21 по вул. Зеленій, № 2 по вул. Левченко, № 17 по вул. Чайковського у місті Артемівську, за технічним станом та ступеню зношеності такими, що потребують проведення капітального ремонту з посилення основних конструктивів.
  3. Комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) забезпечити в установленому законодавством порядку здійснення організаційно-правових заходів щодо:
    1. Розробки проектно-кошторисної документації з капітального ремонту основних конструктивів житлових будинків, визначених у п.1 цього рішення.
    2. Підготовки та проведення капітального ремонту з посилення основних конструктивів житлових будинків, визначених у п.1 цього рішення.
  4. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) при формуванні проекту міського бюджету м. Артемівська на 2015 рік передбачити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації з капітального ремонту основних конструктивів та виконання капітального ремонту з посилення основних конструктивів житлових будинків, визначених у п.1 цього рішення.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                               О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.01.2015 №7
Про затвердження актів міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів ...
9.78 KB