Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.11.2015 №250

Переглядів: 1357

Про стан виконання у 2015 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради

Розглянувши довідку від 12.10.2015 №01-3498-06 начальника відділу з питань праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради Нальотової О.Г. про стан виконання у 2015 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради, згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на ІV квартал 2015 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 09.09.2015 № 195, керуючись Законом України “Про охорону праці” в редакції від 21.11.2002 № 229–ІV, із внесеними до нього змінами, ст.ст. 34, 52, 73 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку начальника відділу з питань праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради Нальотової О.Г. про стан виконання у 2015 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради, прийняти до відома.
  2. Визнати недостатньою роботу керівництва ТОВ «ТБК «СХІД» (Гончаров), Артемівського учбово-виробничого підприємства Українського товариства глухих (УВП УТОГ) (Чаус), ТОВ науково-виробниче підприємство «ES Полімер» (Уколов), ТОВ «Артемівський електротехнічний завод» (Уколов), ТОВ «ТАВР-ПЛЮС» (Лисицин), ТОВ «Артемівське автотранспортне підприємство 11406» (Орел), приватного підприємства «Лакі» (Монтус), Артемівського комунального підприємства «Флора» (Ковалевський), ТОВ «КВАРТАЛ м. ЧАСІВ ЯР» (Кузнецов), приватного підприємства «Наш дім плюс» (Черненко), приватного підприємства «Житловик» (Чернишева), комунального підприємства «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (Богданцев) щодо дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці.
  3. Директору Артемівського комунального підприємства «Флора» Ковалевському О.С. вжити відповідні заходи щодо отримання дозволу на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, про що проінформувати виконком Артемівської міської ради в термін до 01.02.2016 року.
  4. Керівникам підприємств: ТОВ «ТБК «СХІД» Гончарову С.В., Артемівського учбово-виробничого підприємства Українського товариства глухих (УВП УТОГ) Чаусу М.П., ТОВ науково-виробниче підприємство «ES Полімер» Уколову О.М., ТОВ «Артемівський електротехнічний завод» Уколову О.М., ТОВ «ТАВР-ПЛЮС» Лисицину Б.С., ТОВ «Артемівське автотранспортне підприємство 11406» Орлу О.А., приватного підприємства «Лакі» Монтус В.М., Артемівського комунального підприємства «Флора» Ковалевському О.С., ТОВ «КВАРТАЛ м. ЧАСІВ ЯР» Кузнецову І.М., приватного підприємства «Наш дім плюс» Черненко О.В., приватного підприємства «Житловик» Чернишевій В.Ю., комунального підприємства «Артемівський комбінат комунальних підприємств» Богданцеву М.О.:
    1. Організувати проведення медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі.
    2. Про проведену роботу проінформувати виконком Артемівської міської ради в термін до 11.12.2015 року.
  5. Зняти з контролю рішення виконкому Артемівської міської ради від 12.11.2014 № 229 «Про стан виконання у 2014 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради», як виконане в цілому.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна).
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                               О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.11.2015 №250
Про стан виконання у 2015 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради
14.16 KB