Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Сила духу перемагає

Переглядів: 2488

Рішення про проведення у 2013 році Першої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу» було прийняте виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування від нещасних відпадків на виробництві та професійних захворювань України спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Фізкультурно-спортивне товариство "Спартак" на виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича. В подальшому спартакіада буде проводитись щорічно.

Метою спартакіади є підтримка у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів праці, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

 Проводилась спартакіада в два етапи. Перший етап спартакіади - відбірні змагання, відбулися у вересні у м. Донецьку на базі фізкультурно-спортивного спорткомплексу "Кіровець"  з 6 видів спорту: армспорту (армреслінгу), бомбаскету, дартсу, настільного тенісу, шашок і шахів.

      В них взяли участь представники 22 команд з 13 міст Донецької області. На жаль, серед учасників були відсутні представники міста Артемівська та Артемівського району. З переможців відбіркових змагань була сформована команда з 9 учасників, які гідно представили Донеччину на фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади, що відбулася наприкінці вересня в Алушті на базі олімпійського навчально-спортивного центру "Спартак", посівши почесне 9 місце у загальнокомандному заліку серед 27 команд.

Учасники змагань, завдяки своїй активній життєвій позиції, стали «першопрохідцями» і прикладом для всіх потерпілих на виробництві, залучаючи все більшу кількість інвалідів до занять спортом.

    Спартакіада – яскравий приклад для інвалідів м. Артемівська, потерпілих на виробництві, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен! Незалежно від того, хто зайняв призові місця,  всі  учасники змагань– Переможці,  адже вони не опустили руки і, незважаючи ні на що, продовжують рухатися далі!

Вітаючи з Міжнародним днем інвалідів, запрошуємо потерпілих на підприємствах  міста і району до участі в спартакіаді «Сила духу» у 2014 році. Відповідь на всі питання можно отримати у відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Артемівську (вул. Радянська, 41), адже участь в спартакіаді – це вже перемога. Своїми успіхами і досягненнями ви зможете довести, що сила духу перемагає будь-які негаразди.  Тож хай сила духу ніколи не залишає вас!

Т.В. Чумаченко,
начальник відділення
виконавчої дирекції
Фонду у м. Артемівську