Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

ІНФОРМАЦІЯ щодо результатів роботи управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Донецькій області

Переглядів: 1876

Одним з основних завдань в діяльності управління внутрішньої безпеки є організація та вжиття системних заходів щодо упередження корупційних проявів, посилення контролю за виконанням службових обов’язків  працівниками   митних та податкових органів Донецької області. 

За результатами проведених співробітниками підрозділу внутрішньої безпеки службових розслідувань та перевірок з питань запобігання правопорушень антикорупційного, податкового та митного законодавства з початку 2013 року  відкрито 12  кримінальних проваджень.

Так,  у вересні  поточного року за матеріалами УВБ  відкрито   кримінальне  провадження за правовою кваліфікацією ч.3 ст.364 УК України у відношенні посадових осіб  Східної митниці, які   не вжили відповідних  заходів, в результаті чого було завдано   шкоду державі в особливо великих розмірах.

 Серед особового складу податкових і митних органів співробітниками управління  вживаються активні заходи щодо  підвищення рівня протидії корупції: проводиться попереджувально-профілактична робота, направлена на запобігання корупційним проявам  у сфері службової діяльності. Проведено 67 службових розслідувань та перевірок. За їх результатами керівникам органів ГУ Міндоходів  винесені подання для вжиття заходів реагування по усуненню порушень. До дисциплінарної  відповідальності притягнуто 7 співробітників, 5 співробітників звільнено з органів ГУ Міндоходів у Донецькій області, 20 співробітникам органів ГУ Міндоходів  у Донецькій області винесені офіційні застереження про недопущення протиправної поведінки..

Управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Донецькій області повідомляє, що з метою запобігання корупційним проявам  серед працівників податкової та митної служб, Міністерством доходів і зборів України запроваджено  сервіс  «Пульс». Основний  принцип  такої інтерактивної лінії – зворотній зв’язок та оперативне вирішення проблемних питань  платників податків та митних зборів. Якщо клієнт податкової або митної служби   незадоволений  неякісним обслуговуванням або вважає поведінку працівників вказаних служб  некоректною,  пропонуємо звертатися  на сервіс  Міністерства доходів і зборів України - (044) 284-00-07. Одночасно повідомляємо, що управління внутрішньої безпеки розташовано за адресою м. Донецьк, вул. Артема 114 центральний корпус, телефон чергового: (062 257 64 46).