Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Єдиний внесок

Переглядів: 1455

Пенсійним фондом України повідомлено, що з 01.07.2013 р. підприємства, установи, організації, фізичні особи, які використовують найману працю та виплачують допомогу по вагітності та пологах, зобов’язані нараховувати єдиний внесок у розмірі 33,2% від суми такої допомоги та утримувати з таких сум єдиний внесок у розмірі 2% з осіб, які перебувають у декретній відпустці та отримують таку допомогу.

Пенсійним фондом України повідомлено, що з 01.07.2013р. підприємства, установи, організації, фізичні особи, які використовують найману працю та виплачують допомогу по вагітністі та пологах, зобов’язані нараховувати єдиний внесок у розмірі 33,2 % від суми такої допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами та утримувати єдиний внесок у розмірі 2 % таких сум з осіб, які перебувають у відпустці та отримують таку допомогу.

Зазначені суми нарахованого та утриманого єдиного внеску відображаються платником у звітності до Пенсійного фонду та підлягають сплаті за календарний місяць в якому їх нараховано, не пізніше 20 числа наступного місяця, крім гірничих підприємств, які зобов'язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний місяць, не пізніше 28 числа наступного місяця.

Лист від 27.06.2013 р. № 16652/03-20