Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 2 користувача та 79 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

АНАЛІЗ стану розслідувань захворювань медичних працівників на гостру респіраторну вірусну хворобу COVID-19 по Бахмутському району

Переглядів: 2652
19.08.2021 - 16:25

У 2020-2021 роках, з початку пандемії COVID-19, Бахмутським міським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області (далі Бахмутське міське відділення) зареєстровано по Бахмутському району 270 випадків захворювань медичних працівників на гостру респіраторну вірусну хворобу COVID-19, які підлягають розслідуванню.

Станом на 16.08.2021 року розслідувано 244 випадки, за якими надано матеріали розслідувань до Бахмутського міського відділення в розмірі - 90,4%, від загальної кількості випадків.

Повністю проведені розслідування та складені відповідні акти: КНП «Бахмутською стоматологічною поліклінікою», КНП «Сіверською БЛПЛ Бахмутської районної ради», КНП «Часівоярською міською лікарнею планового лікування  Бахмутської районної ради» та КНП «Світлодарською  міською лікарнею Бахмутської районної  ради».

Проведені розслідування, складені, узгоджені але не надані акти до Бахмутського міського відділення від КНП «БЛІЛ м. Бахмут»,  КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради» та КНП "ЦПМД  Соледарської міської ради".

Не завершені розслідування в КНП "Соледарській міській лікарні Соледарської міської ради" та КНП «ЦПМД м. Бахмут».

За результатами розслідувань складено актів Н-1/П - 71, що складає 29,1% та Н-1/НП- 173, що складає 78,9%.

Серед захворівших на гостру респіраторну вірусну хворобу COVID-19 медичних працівників:

- керівний склад лікарень та їх структурних підрозділів - 18 (6,7%);

- лікарі різних напрямків лікування – 66 (24,4%);

- медичні сестри- 123 (45.6%) (найбільший показник);

- медичні спеціалісти різних напрямків роботи – 33 (12,2%);

- молодші медичні сестри – 30 (11,1%).

Головним недоліком розслідувань є недотримання строків, що в свою чергу веде до затримок виплат по листкам непрацездатності та створює соціальну напругу серед медичних працівників. Потрібно прискорити роботу із розслідувань та не допускати затримок надалі.

 Бахмутське міське відділення звертається до керівників лікувальних закладів із закликом зберігати здоров'я та життя ваших працівників, піклуватися про створення відповідних умов праці. Ваше ставлення до вимог законодавства з охорони праці є запорукою безпеки та сумлінного виконання свої обов’язків працівниками. ПАМЯТАЙТЕ ПРО ЦЕ!