Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Оновлено критерії оцінки ризику для зупинення реєстрації ПН

Переглядів: 691

З 12.08.2017 р. набрав чинності наказ Мінфіну України, яким внесено зміни до наказу від 13.06.2017 р. № 567 «Про затвердження Крите­ріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинен­ня реєстрації податкової накладної/розрахунку ко­ригування в Єдиному реєстрі податкових наклад­них та Вичерпного переліку документів, достатніх для прийняття рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реє­стрі податкових накладних».

Зокрема, уточнено, що подання повідомлень та документів на підтвердження реальності опера­цій за зупиненими податковими накладними здій­снюється виключно в електронному вигляді.

Також змінами передбачено встановлення додат­кового контролю за операціями з нульовою ставкою та операціями, звільненими від оподаткування.

Так, пп. 1 п. 6 Критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реє­стрі податкових накладних, викладено у такій редакції:

обсяг постачання товару/послуги, зазначений у податковій накладній/розрахунку коригування, яка подана на реєстрацію в Реєстрі, у 1,5 раза біль­ший за величину, що дорівнює залишку різниці об­сягу придбання на митній території України такого товару/послуги (крім обсягу придбання товарів/по­слуг за операціями, які звільнені від оподаткування та підлягають оподаткуванню за нульовою ставкою) та/або ввезення на митну територію України тако­го товару, зазначеного з 01.01.2017 р. в отриманих податкових накладних/розрахунках коригування, зареєстрованих в Реєстрі, і митних деклараціях, та обсягу постачання відповідного товару/послуги, зазначеного у податкових накладних/розрахунках коригування, зареєстрованих з 01.01.2017 р. в Реє­стрі, і переважання в такому залишку (більше 75 % загального такого залишку) товарів з кодами згідно з УКТ ЗЕД, які визначаються ДФС, та відсутність то­вару/послуги, зазначеного/зазначеної в податковій накладній, яка подана на реєстрацію в Реєстрі, в ін­формації, поданій платником податку за встановле­ною формою, як товару/послуги, що на постійній основі постачається (виготовляється).

(Наказ Мінфіну України від 21.07.2017 р№ 654)