Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Фіскальна служба Донеччини: «Подолаємо корупцію разом!»

Переглядів: 1159

Сьогодні подолання корупційних проявів в діяльності органів ДФС є найважливішим та пріоритетним завданням, можливо навіть, не менше важливим, ніж забезпечення сталого наповнення бюджету. 
Так, з початку року з метою запобігання корупції, усунення причин та умов, що їй сприяють, забезпечення законних прав та інтересів громадян і юридичних осіб УВБ проведено в колективах органів ДФС області 218 профілактичних заходів (бесід, лекцій). Важливим напрямком роботи УВБ є і реалізація заходів із запобігання призначенню на посади у фіскальній служби осіб, які не відповідають вимогам діючого законодавства та у подальшому можуть скомпрометувати її діяльність. З цією метою в 2017 році УВБ вже проведено 64 перевірки кандидатів на посади в Головному управлінні ДФС у Донецькій області та Донецькій митниці ДФС.
Робота УВБ не обмежується виключно самими профілактичними та роз’яснювальними заходами. Важливим напрямком роботи УВБ залишається і викриття недобросовісних працівників, які нехтуючи присягою та довірою держави і суспільства, вдаються до порушень службової дисципліни або, навіть, до протиправних дій. Так, протягом 2017 року УВБ проведено 12 службових перевірок та одне службове розслідування стосовно працівників органів ДФС Донецької області. За матеріалами УВБ правоохоронними органами стосовно співробітників фіскальної служби складено 2 адміністративних протоколи про скоєння корупційного правопорушення, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 6 кримінальних проваджень, відповідальність за які передбачена ст.ст. 362, 364, 365 та 366 Кримінального кодексу України.