Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Донеччина: надходження від власників дорогих автомобілів перевищили 3,3 млн. гривень

Переглядів: 868

За десять місяців поточного року до сплати транспортного податку Донецької області було залучено 122 автовласника.
Основну частку від надходжень транспортного податку сплатили власники елітних авто м. Маріуполя (1,2 млн. грн.), Слов’янського району      (0,6 млн. грн.) та Бахмутського району (0,4 млн. грн.) Донецької області.
Зокрема, з початку року від громадян Донеччини надійшло майже 1,8 млн. грн. податку, нарахованого за 82 дорогих автомобіля. Натомість, юридичні особи  сплатили більш ніж 1,5 млн. грн. за 62 транспортних засоби.
З 1 січня 2016 року оподаткуванню підлягають транспортні засоби, з року випуску яких минуло не більше 5 років та середньоринкова вартість яких становить понад 750 розмірів мінімальної заробітної плати (у 2016 році - 1 мільйон 33,5 тис. гривень). Ставка транспортного податку становить 25 тисяч гривень на рік.
Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що транспортний податок сплачується фізичними особами протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення, юридичними особами – авансовими внесками, які  відображаються в річній податковій декларації  щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом.