Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 103 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

На Донеччині вилучено фальсифікованих підакцизних товарів на суму 168 тисяч гривень

Переглядів: 784

Головним управлінням ДФС у Донецькій області в рамках операції «Акциз-2016» продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів, направлених на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.
 Співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань спільно з оперативним управлінням ГУ ДФС у Донецькій області, оперативним управління Маріупольської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області та співробітниками Прокуратури Донецької області в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), припинено злочинну діяльність, пов'язану з незаконним  виробництвом фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів на потужностях підпільного цеху з подальшою реалізацією фальсифікату через торгівельну мережу, та дистанційну торгівлю через мережу Інтернет.
За результатами проведених на місцях виготовлення, зберігання та реалізації фальсифікату чотирьох обшуків співробітниками податкової міліції було вилучено 2280 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв на загальну суму 115 тис. грн. та тютюнових виробів у кількості майже 2,3 тис. пачок на суму 53 тис. гривень.  
Слідство триває.