Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Зустріч представників бізнесу та громадськості з фахівцями державних органів з питань реалізації принципу «єдине вікно»

Переглядів: 932

Нещодавно в Донецькій митниці ДФС відбулася робоча нарада фахівців Держпродспоживслужби, Держекоінспекції  у Донецькій області, Донецької митниці ДФС та представників бізнесу і громадськості.
Основною темою зустрічі стали питання вдосконалення митного контролю та оптимізації методів взаємодії органів доходів і зборів з іншими державними органами та підприємствами за принципом «єдиного вікна».
З 1 серпня 2016 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України  від 25.05.2016 №364 «Деякі питання реалізації принципу "єдиного вікна" під час здійснення митного, санітарно-епідеміологічного, ветеринарно-санітарного, фітосанітарного, екологічного, радіологічного та інших видів державного контролю». Одним із актуальних питань, що обговорювались, стало забезпечення чіткої роботи інформаційно-телекомунікаційної системи  органів доходів і зборів «Єдине вікно», яку впроваджено у роботу українських митниць з 1 серпня 2016 року.
В ході зустрічі наголошено, що інформаційна система функціонує в повному обсязі  та забезпечує виконання положень Порядку  інформаційного обміну між всіма державними органами, задіяними у процесі, та підприємствами за принципом «єдиного вікна» з використанням електронних засобів передачі інформації. У митниці вже проводиться митне оформлення товарів і транспортних засобів  за принципом «єдине вікно».