Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 207 гостей.

Верховна рада України

Електронна реєстрація платниками акцизного податку для здійснення реалізації пального, - обов’язкова

Переглядів: 695

Юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які здійснюють реалізацію пального, підлягають обов’язковій реєстрації як платника акцизного податку до початку здійснення реалізації пального.

Для реєстрації платником податку необхідно подати заяву про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального за формою J (F) 1310301.

Заява надсилається до контролюючого органу за основним місцем обліку виключно в електронному вигляді засобами електронного зв’язку з дотриманням умови щодо реєстрації електронного цифрового підпису відповідальних осіб у порядку, визначеному законодавством.

Електронні формати Заяви та інших документів у рамках СЕАРП розміщені на головній сторінці офіційного веб-порталу Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) у розділі «Електронна звітність» / Платникам податків про електронну звітність / Інформаційно-аналітичне забезпечення / Реєстр електронних форм податкових документів.

Зазначені платники акцизного податку зобов’язані не пізніше 20.04.2016 року подати декларацію з акцизного податку за звітний (податковий) період – березень 2016 року за формами, установленими Мінфіном України.