Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Презедент України

«Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута у новій редакції»

Переглядів: 827
26.04.2019 - 13:17

Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради відповідно до Закону України від 11.09.2003  №1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» інформує, що проект регуляторного акту «Про  затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади   м. Бахмута у новій редакції» і аналіз його впливу оприлюднений на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради (artemrada.gov.ua).

Зазначений регуляторний акт розроблено з метою створення єдиного організаційно-економічного механізму справляння плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута: цілісних майнових комплексів підприємств, установ, закладів, організацій, засновниками яких є Бахмутська міська рада, нерухомого майна комунальної власності територіальної громади  м. Бахмута та іншого окремого індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.

Зауваження та пропозиції щодо змісту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі протягом місяця з дати публікації цього оголошення на адресу Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради: 84500, Донецька обл., м. Бахмут, вул. Миру, 44, контактний телефон 440439, офіційний веб-сайт - umr@bahmutrada.gov.ua.