Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

ExportUA

Степан Кубів зустрівся з Міністром економіки Португалії Мануелем Кабралом

Переглядів: 1249

13 вересня Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів зустрівся з Міністром економіки Португалії Мануелем Кабралом та обговорив перспективні галузі, економічну співпрацю та напрями роботи спільної міжурядової комісії з економічного співробітництва.

«Торік у грудні ми підписали Угоду про економічне співробітництво Україна-Португалія, яку 6 вересня ратифікувала Верховна Рада України. Це стратегічний документ, який поглибить можливості для співпраці між нашими країнами в багатьох напрямках. Для цього ми також розробили План реалізації цієї Угоди до 2020 року, щоб розпочати перші практичні кроки. Одним із пріоритетів співпраці ми бачимо сферу промисловості, особливо авіакосмічний напрямок, а також ІТ, туризм, «зелену» енергетику та інше», - підкреслив Степан Кубів.

Степан Кубів відзначив очевидний взаємний інтерес українського та португальського бізнесу. Під час бізнес-форуму підприємці одразу обговорили можливість впровадження спільних проектів, зокрема у сферах аграрної та харчової промисловості, виноробства та виноградарства, інфраструктури, транспорту та будівництва, енергоефективності, туризму, ІТ та інновацій,  охорони здоров’я.

Перший віце-прем’єр-міністр також підкреслив важливу роль української громади Португалії у посиленні двосторонніх зв’язків між країнами.

«Українці уже давно довели світові свою високу освіченість та працелюбність. Сьогодні українська громада Португалії є осередком міцного зв’язку з Україною, промотує та підтримує інтерес до неї та її привабливість для інвестицій та кооперації. Певен, що, використовуючи цей потенціал, ми зможемо якісно підвищити рівень співпраці між нашими країнами у багатьох напрямках», - наголосив Степан Кубів.

Джерело:

https://www.kmu.gov.ua/ua/news/stepan-kubiv-zustrivsya-z-ministrom-ekono...

26.09.2018 - 09:56