Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Урядовий портал

Державна програма "Теплі кредити"

Переглядів: 1585

До уваги населення!

Урядом  продовжено дію програми «теплих» кредитів. 30 вересня Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо продовження у 2021 році програми «теплих кредитів».

Цього року програма буде спрямована на надання кредитів для мешканців індивідуальних будинків та передбачає фінансування у розмірі 150 млн грн.

Окрім утеплення та заміни газових котлів на твердопаливні, фізичні особи – мешканці приватних будинків матимуть право залучати кредити на придбання електроакумулюючих систем, обладнання для заряджання електрокарів та інтелектуальних лічильників електричної енергії.

За умовами програми власники індивідуальних будинків зможуть залучити «теплі кредити» та отримати компенсацію у розмірі:

  • 20 % - на твердопаливні котли;
  • 35 % - на енергоефективні заходи.

Додатково Бахмутською міською радою подовжено строк дії Програми з відшкодування частини відсотків за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення до 2022 року.

На сьогодні діють договори про співпрацю між Бахмутською міською радою, АТ «Ощадбанк» та  АТ КБ «ПРИВАТБАНК», в рамках яких, звернувшись до однієї з цих  фінансових установ,  жителі громади мають змогу отримати відшкодування  відсоткової ставки за  кредитами, залученими на заходи з енергозбереження.