Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Водні походи на байдарках по водоймах міста Артемівська

Переглядів: 3045
26.06.2015 - 12:01

Артемівським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій в період з 03.06.2015р. по 25.06.2015р. було організовано водні походи на байдарках по водоймах міста для дітей пришкільних таборів, а 23.06.2015р. організовано катання для 15 учасників майданчика Центру технічної творчості дітей та юнацтва.

Мета таких заходів – пропагувати здоровий спосіб життя, активний і змістовний відпочинок серед молоді міста Артемівська, зокрема через популяризацію водного туризму.

Під час проведення водних катань для дітей проводилися ігри на воді з м’ячем, естафети «Перегони на байдарках», гра для сміливих та кмітливих «Домбайський бокс».

Учасники водних походів навчилися правилам поведінки на воді, греблі на байдарках, ознайомилися з природними ресурсами водойм міста, мали можливість погодувати лебедів, які поселилися в районі Північного ставку. Спогади про відпочинок з катаннями на байдарках запам’ятаються дітям надовго.

 

Водні походи на байдарках по водоймах міста АртемівськаВодні походи на байдарках по водоймах міста АртемівськаВодні походи на байдарках по водоймах міста Артемівська