Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Кумедні розваги вихованців табору «Капітошка» школи №7

Переглядів: 2022
19.06.2015 - 06:25

Хто з нас не знає, що таке Сорочинський ярмарок? Яскраві кольори, українські пісні, запальні танці, заповзята торгівля у кращих народних традиціях! І хто б не мріяв на цій ярмарці побувати? 

Та вихованцям дитячого шкільного табору «Капітошка» при Артемівській школі №7 випала така можливість. Співали, танцювали, дивилися кумедні інсценізації, змагалися у народних забавах, пізнавали українські звичаї – одним словом отримували позитивні емоції і максимум задоволення від Сорочинського ярмарку.

Спортивні змагання – найулюбленіше заняття вихованців дитячого шкільного табору «Капітошка». Діти вже випробували себе у волейболі, тенісі, баскетболі, спортивній естафеті. А потім дійшла черга до футболу. Та це був не звичайний футбол. Учні змагалися проти вихователів, переодягнених у кумедне вбрання. Хтось був заповзятим козаком, хтось – у костюмі невідомого птаха, а хтось навіть уявив себе водолазом: ходив по футбольному полю в ластах та підводній масці. Та всі ці атрибути не перешкодили старшим футболістам перемогти молодших. З рахунком 10:7 перемогу отримала команда вихователів. І футболісти, і вболівальники отримали задоволення від проведеного змагання.

Кумедні розваги вихованців табору «Капітошка» школи №7Кумедні розваги вихованців табору «Капітошка» школи №7Кумедні розваги вихованців табору «Капітошка» школи №7

Останні статті на сайті