Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У м. Артемівську чужих дітей не буває

Переглядів: 2604
15.06.2015 - 13:48

У рамках Всеукраїнської акції Асоціації педагогів дошкільної освіти «Чужих дітей не буває» в дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» для дітей з родин вимушених переселенців та дошкільнят з багатодітних сімей проведено розвагу «Свято дружби і доброти». Учасниками були діти різного віку від 2 до 6 років. Мета заходу - надання допомоги дітям з сімей, які тимчасово переселені із зони проведення АТО, дотримання прав кожної дитини на відпочинок і дозвілля, сприяння ранній соціалізації дитини та формуванню гармонійної особистості.

Малята із задоволенням приймали участь у спортивних естафетах, вирішували цікаві інтелектуальні завдання, ребуси, відгадували загадки. Завзятий казковий персонаж Добринка і весела музика підтримували у дітей гарний настрій. І у найменших, і у дітей зі старших груп безліч позитивних емоцій викликала гра «Піймай бульбашку».

Посмішки, оплески, дзвінкий дитячий сміх, веселі таночки все це створило атмосферу справжнього свята. А на згадку малята отримали сердечка із побажаннями миру, здоров’я і щастя. Сподіваємось, що такі акції стануть доброю традицією та допоможуть посіяти в дитячих душах зернятка доброти і любові

У м. Артемівську чужих дітей не буваєУ м. Артемівську чужих дітей не буваєУ м. Артемівську чужих дітей не буває