Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

ExportUA

Ярмарок вакансій

Переглядів: 2825
25.05.2015 - 06:17

22 травня  2015 року  на центральній площі м. Артемівська – площі Свободи - відбувся  Ярмарок вакансій  та послуг служби зайнятості.  Цей традиційний захід в системі масових заходів служби зайнятості  проводиться   з метою інформування населення про наявність вільних робочих місць на підприємствах міста та області, а також  про соціальні послуги, які можуть отримати шукачі роботи  та роботодавці  при зверненні до центру зайнятості.

В роботі Ярмарку  прийняли участь представники від  7 роботодавців міста Артемівська та  Артемівського району,  фахівці  Артемівського міського центру зайнятості, представники місцевих ЗМІ.  Серед  учасників Ярмарку  були присутні  представники промислових підприємств: ДП «РУТЕКС КЕРАМ» ТОВ «РУТЕКС КЕРАМ», ТОВ «Артемівський хлібокомбінат»,  ДП «Артемівський завод стінових матеріалів»,   та представники організацій, які сьогодні мають  потребу в персоналі: Управління праці та соціального захисту населення Артемівської райдержадміністрації, Артемівський психоневрологічний інтернат, Артемівська райдержадміністрація та Артемівська районна рада.

На Ярмарку було  представлено більше  100 вакансій на території м. Артемівська та Артемівського району,  близько  200 вакансій  надано роботодавцями поблизу розташованих міст  Донецької області – Костянтинівка, Краматорськ, Слов”янськ,  Дружківка, Красний Лиман.

Учасники Ярмарку мали можливість ознайомитися  з послугами служби зайнятості, отримати консультації спеціалістів щодо професійної підготовки та перепідготовки, підвищення кваліфікації, про сприяння службою зайнятості в організації безробітними підприємницької діяльності. 

Ярмарок відвідали понад  500  шукачів роботи з числа  зареєстрованих  безробітних та незайнятого населення міста та району, з них 150 чол. – вимушено переміщені особи. 206 чол. – звернулись до представників роботодавців за консультацією, 25  шукачів роботи пройшли попередню співбесіду та запрошені на підприємства для подальшого вирішення питання про працевлаштування.  З них – 9 осіб з числа молоді, що працевлаштовується на перше робоче місце, 7 осіб – з обмеженими фізичними можливостями. 

В ході проведення заходу спеціалістами центру зайнятості проводилось анкетування роботодавців - учасників Ярмарку. У своїх відгуках роботодавці позитивно оцінили організацію Ярмарку та відмітили високу активність  шукачів роботи щодо працевлаштування.