Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Пам’ятаємо, шануємо, схиляємо голови!

Переглядів: 2042
13.05.2015 - 05:29

До 70-ої річниці перемоги над фашизмом у Часовоярській школі №17 пройшов ряд заходів з метою вшанування ветеранів Другої Світової війни.

На свята були запрошені ветеран Другої Світової війни, кавалер двох орденів, снайпер Боюн Лідія Кирилівна, учасник трудового фронту Куришов Євген Іванович, ветеран педагогічної праці Діброва Анна Пантеліївна, в.о. директора Часовоярського ЦБЮТ Астохова Марина Юріївна, батьки учнів.

Свято для учнів 1-4 класів організувала та провела педагог-організатор Ксенія Давидова. Пісні у виконання шкільного дитячого хору (керівник Марина Ближченко), вірші про війну, відеофрагменти ще раз нагадали учням про значення перемоги над фашизмом, подвиг українських солдат, які ціною свого життя захищали наше майбутнє.

Для учнів 5-11 класів була проведена літературно-музична композиція під керівництвом заступника директора Олександри Прядко. На галявині зустрічали герої кінострічки «А зори здесь тихие». В українській хаті Василь Тьоркін піднімав настрій своїм дотепним гумором. А представники різних військових сил (моряк, розвідник,санітарка, льотчик) намагались відповісти на питання «Що ж таке війна?» Хор учителів школи з піснею «Десятий батальйон», дитячий хор з піснею «Свята Перемога» підкреслили, що для пам’яті немає меж. Боюн Лідія Кирилівна, Куришов Євген Іванович розказали історії зі свого життя: де їх застала війна, якими дорогами пройшли, як прискорювали Перемогу.

У шкільній музейній кімнаті учениці 9-го класу (Єрмакова Карина та Плешакова Нона) проводили екскурсії для молодших школярів. 8 та 9 травня учні школи взяли участь у загальноміських заходах. Ніхто не залишився байдужим. На очах з’являлись сльозинки, в душі зароджувалась гордість за наш народ, віра у щасливе майбутнє.

Ми всі вдячні ветеранам війни за Перемогу над фашизмом, за те, що ціною власного життя вибороли нам свободу та незалежність. Від щирого серця зичимо всім мирного неба над головою, здоров’я, добробуту, гідності, любові; ніколи не забувати, кому зобов’язані своїм життям.

До 70-ої річниці перемоги над фашизмом у Часовоярській школі №17 пройшов ряд заходів з метою вшанування ветеранів Другої Світової війни. До 70-ої річниці перемоги над фашизмом у Часовоярській школі №17 пройшов ряд заходів з метою вшанування ветеранів Другої Світової війни. До 70-ої річниці перемоги над фашизмом у Часовоярській школі №17 пройшов ряд заходів з метою вшанування ветеранів Другої Світової війни.