Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Верховна рада України

Вечір-реквієм «Навіки живі» в Артемівській школі №18

Переглядів: 2501
08.05.2015 - 11:11

Напередодні Дня Перемоги в Артемівській школі №18 відбулися традиційні заходи, на яких вшановували пам'ять героїв минулої війни.

Незабутнє свято «зі сльозами на очах» провела на базі читальної зали шкільної бібліотеки вчитель російської мови та літератури Олена Селезньова. Вечір-реквієм «Навіки живі» було організовано для учнів десятого та шостого класів.

До 70-річчя Великої Перемоги діти підготували різні творчі номери: лунали музикальні та поетичні твори воєнного лихоліття, на екрані демонструвались документальні фото - та кіно-матеріали. Атмосфера була прониклива й дуже емоційна. Тематика заходу зобов’язувала всіх присутніх пережити хвилини болю, туги й радості, та вкотре оцінити неоціненне – ЖИТТЯ!

Тож, нехай над нашими домівками завжди буде мирне, синьооке небо, сяє ласкаве сонце, лунають радісні пісні, й лише іноді здригається височінь від святкових салютів, а ми пам’ятатимемо тих, кому зобов’язані своїм життям!

Напередодні Дня Перемоги в Артемівській школі №18 відбулися традиційні заходи, на яких вшановували пам'ять героїв минулої війни.Напередодні Дня Перемоги в Артемівській школі №18 відбулися традиційні заходи, на яких вшановували пам'ять героїв минулої війни.Напередодні Дня Перемоги в Артемівській школі №18 відбулися традиційні заходи, на яких вшановували пам'ять героїв минулої війни.