Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 139 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Х Всеукраїнська акція «Серце до серця» «Врятуй життя дитини»

Переглядів: 3602
30.04.2015 - 07:31

З 1 по 30 квітня 2015року  на території Артемівської міської ради   відбувся один із наймасштабніших благодійних проектів України  - Х Всеукраїнська акція «Серце до серця» «Врятуй життя дитини», з метою закупівлі реанімаційного  обладнання для надання  невідкладної допомоги дітям.

При участі учнівської та студентської молоді, членів молодіжних громадських організацій відбувся суспільний збір коштів, благодійникам наклеювали логотип фонду — червоне серце. Проведення зазначеної акції вже стало традиційним, молодь активно, з цікавістю приймає участь в цьому заході.Загальними зусиллями було зібрано – 5152 грн. Найбільшу  активність в цьому році  проявили волонтери Артемівського коледжу  тарнспортної інфраструктури.

Зібрані волонтерами  кошти були перераховані  на рахунок ВБФ «Серце до серця» у Донецькій області. Ми вдячні всім небайдужим, які прийняли участь у  акції, які вірять, що майбутнє дітей в наших руках! Творити  добро, як виявляється, зовсім не складно!

З 1 по 30 квітня 2015року  на території Артемівської міської ради   відбулась  Х Всеукраїнська акція «Серце до серця» «Врятуй життя дитини», з метою закупівлі реанімаційного  обладнання для надання  невідкладної допомоги дітям. З 1 по 30 квітня 2015року  на території Артемівської міської ради   відбулась  Х Всеукраїнська акція «Серце до серця» «Врятуй життя дитини», з метою закупівлі реанімаційного  обладнання для надання  невідкладної допомоги дітям.

Останні статті на сайті