Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Звернення з нагоди Дня охорони праці

Переглядів: 4476
09.04.2015 - 08:34

Звернення організаційного комітету з підготовки та проведення на території Артемівської міської ради заходів з нагоди Дня охорони праці до об'єднань роботодавців та профспілкових організацій, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ, організацій

Шановні КОЛЕГИ!

 

Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні було підтримано ініціативу Міжнародної організації праці з відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці.

 

Основною метою цього заходу є привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві

 

У 2015 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці відзначатиметься під девізом – Разом підвищимо культуру профілактики в охороні праці.

 

Ця інформаційно-роз'яснювальна кампанія покликана привернути увагу громадськості до проблем в області охорони праці і до зростання числа травм, захворювань і смертельних випадків, пов'язаних з трудовою діяльністю. У всіх регіонах світу уряд, профспілкові організації, організації роботодавців і фахівці-практики в області охорони праці організовують заходи до Всесвітнього дня охорони праці.

 

Тиждень проводитися з метою поліпшення умов охорони праці, пропаганди кращих практик організації робіт в області охорони праці, підвищення рівня культури праці, формування здорового способу життя робітників та присвяченим новітнім тенденціям і перспективам розвитку діяльності в області охорони праці, забезпеченням безпечних умов праці і збереження життя і здоров'я  працівників.

 

Організаційний комітет звертається до усіх працівників, роботодавців, майбутніх роботодавців та працівників, громадськості про необхідність пам’ятати, що людське життя найвища соціальна цінність, і ніщо не може виправдати смерть людини.

 

Саме тому закликаємо активно залучитися до роботи і провести з 20 по 28 квітня 2015 року Тиждень охорони праці на кожному підприємстві, в установі, організації, зокрема на об'єктах малого і середнього бізнесу.

 

Вшанувавши пам'ять працівників, які загинули на виробництві, знайти можливості для надання сім'ям потерпілих, інвалідам в результаті трудового каліцтва і професійних захворювань допомоги для вирішення матеріальних, соціально-побутових питань, і тому подібне.

Організаційний комітет

РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення від 06.04.2015 №1рр м. Артемівськ "Про проведення у 2015 році «Тижня з охорони праці» з нагоди Всесвітнього дня охорони прац"

Останні статті на сайті