Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Міс Україночка – 2015 » в Артемівській школі №5

Переглядів: 1996
01.04.2015 - 06:08

Вже стало доброю традицією проводити інтелектуально-естетичний конкурс «Міс Україночка» в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням. Учні школи завжди з нетерпінням чекають на цей весняний конкурс. Цей рік не став виключенням.

Так, у перший день канікул 30.03.2015 р. увага школярів 5-6 класів була прикута до перебігу свята, в якому брали участь їх однокласниці. Кожен клас представляла одна конкурсантка. Тож за звання «Міс Україночка» змагалися 6 дівчаток: Безмен Мілена (5-А клас), Глущенко Анастасія (5-Б клас), Герасименко Катерина (5-В клас), Лебіга Анастасія (6-А клас), Наголенко Марина (6-Б клас) та Хричикова Ірина (6-В клас). Розважальна програма заходу складалася із 4 конкурсів: «Візитка», «Творчий», «Інтелектуальний» та «Кулінарний». Дівчата-україночки творчо підійшли до самопрезентації у першому конкурсі та демонстрації своїх талантів: співали, грали на музичних інструментах, представляли свої поробки та розповідали вірші іноземною мовою. Також, конкурсанткам було запропоновано показати свою обізнаність із українською народною творчістю та традиціями українського народу протягом інтелектуального конкурсу. Наприкінці свята всі дівчата-господарочки надали членам журі українські страви, які вони приготували для кулінарного конкурсу. Захід викликав багато позитивних емоцій в батьків та вболівальників, які спостерігали за його перебігом.

За результатами журі І місце отримала Наголенко Марина (6-Б клас), ІІ місце – Лебіга Анастасія (6-А клас) та Безмен Мілена (5-А клас), ІІІ місце – Герасименко Катерина (5-В клас), Хричикова Ірина (6-В клас) та Глущенко Анаастасія (5-Б клас).

Вже стало доброю традицією проводити інтелектуально-естетичний конкурс «Міс Україночка» в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням. Вже стало доброю традицією проводити інтелектуально-естетичний конкурс «Міс Україночка» в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням.