Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 189 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Зустріч артемівських школярів з представниками Горлівського інституту іноземних мов

Переглядів: 2867
16.03.2015 - 08:20

Кажуть, хто володіє мовою, той володіє світом. Сучасну людину не можливо уявити без знання іноземних мов. Подорожі, знайомства, приємні спілкування, цікава робота – все це відкривається перед тими, хто досконало володіє мовою.

12 березня в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 в рамках декади іноземних мов, представниками Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов було проведено профорієнтаційну годину спілкування.

Перед учнями 10 класу, які навчаються за профілем «Іноземна філологія», та 11 класу виступили викладачі та студенти інституту. У невимушеній обстановці звучали розповіді про життя студентів, перспективи, які перед ними відкриваються, переглядались відеоролики про навчання в інституті. Побудована на дошці викладачем Романом Ситняком система досягнення успіху закріпила в учнях бажання до саморозвитку та необхідності отримання вищої освіти.

Наприкінці заходу старшокласники мали змогу ознайомитися з умовами навчання у закладі, поспілкуватися іноземною мовою зі студентами та викладачами.

12 березня в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 в рамках декади іноземних мов, представниками Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов було проведено профорієнтаційну годину спілкування. 12 березня в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 в рамках декади іноземних мов, представниками Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов було проведено профорієнтаційну годину спілкування.