Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 112 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Профорієнтаційна гра «Обираємо професію» для учнів м.Артемівська

Переглядів: 2082
24.02.2015 - 12:07

За ініціативи відділу освіти Артемівської міської ради в рамках місячника профорієнтаційного, патріотичного та трудового виховання 20 лютого у міському Центрі дітей та юнацтва відбулась профорієнтаційна гра «Обираємо професію».

Цей захід є досить актуальним, адже він формує готовність до свідомого вибору професії, сприяє розвитку творчих здібностей дітей, виховує колективізм та згуртованість, популяризує різні професії, яких потребує ринок праці.

У грі взяли участь учні старшої вікової категорії загальноосвітніх навчальних закладів. Команди підготували презентаційні виступи та реклами професій, актуальних на сучасному ринку праці. В ході гри учасники продемонстрували свої вміння з художньо-естетичної культури, а також ерудицію, навички, творчі здібності. Основними завданнями гри були: розширення кругозору учнів про професії; збудження і підтримка інтересу до обраної майбутньої професії; створення можливостей до самовияву учнів.

Переможці та лауреати профорієнтаційної гри були нагороджені дипломами міського Центру дітей та юнацтва.

 20 лютого у міському Центрі дітей та юнацтва відбулась профорієнтаційна гра «Обираємо професію». 20 лютого у міському Центрі дітей та юнацтва відбулась профорієнтаційна гра «Обираємо професію». 20 лютого у міському Центрі дітей та юнацтва відбулась профорієнтаційна гра «Обираємо професію». 20 лютого у міському Центрі дітей та юнацтва відбулась профорієнтаційна гра «Обираємо професію».