Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Верховна рада України

Сповідь солдатських сердець

Переглядів: 3564
19.02.2015 - 12:42

У Соледарському Центрі дітей та юнацтва відбувся урок-пам’ять «Сповідь солдатських сердець», на якому були присутні 5 воїнів-інтернаціоналістів Тукило Микола Семенович, Клімов Олександр Юрійович, Кротов Анатолій Миколайович, Мєщанінов Валерій Вікторович, Чеботенко Володимир Іванович та учні 5-6 класів.

Метою цього виховного заходу було розповісти про війну та причини вводу радянських військ в Афганістан, показати героїзм солдат та офіцерів у цій війні, виховувати почуття обов’язку, відповідальності, патріотизму.

Урок почався розповіддю про події десятирічної війни, які зіграли суттєву роль в історії нашої Батьківщини. Кожному воїну-інтернаціоналісту, який був присутній, була надана можливість розказати учням про свої спогади та почуття. Вихованці дуже уважно слухали та задавали багато питань. Діти побачили деяку воєнну атрибутику – форму солдат, уламки снарядів, магазин від автомату, флягу та, навіть, гроші Афганістану. Тукило Микола Семенович, який до речі був ініціатором встановлення пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам у місті Соледар, ознайомив з книгою «В пасти Панджшера» та порадив прочитати. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять героїв, які не повернулися додому. В кінці уроку учні подарували гостям поробки та квіти, а також зробили загальне фото на пам’ять.

До річниці виводу радянських військ з Афганістану вихованці СЦДЮ показали свої малюнки, з яких була зроблена міні-виставка.

У Соледарському Центрі дітей та юнацтва відбувся урок-пам’ять «Сповідь солдатських сердець», на якому були присутні 5 воїнів-інтернаціоналістів Тукило М.С., Клімов О.Ю., Кротов А.М., Мєщанінов В.В., Чеботенко В.І. та учні 5-6 класів.У Соледарському Центрі дітей та юнацтва відбувся урок-пам’ять «Сповідь солдатських сердець», на якому були присутні 5 воїнів-інтернаціоналістів Тукило М.С., Клімов О.Ю., Кротов А.М., Мєщанінов В.В., Чеботенко В.І. та учні 5-6 класів.У Соледарському Центрі дітей та юнацтва відбувся урок-пам’ять «Сповідь солдатських сердець», на якому були присутні 5 воїнів-інтернаціоналістів Тукило М.С., Клімов О.Ю., Кротов А.М., Мєщанінов В.В., Чеботенко В.І. та учні 5-6 класів.

Останні статті на сайті