Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Добра традиція – бути знавцями!

Переглядів: 3327
09.02.2015 - 09:18

У перший тиждень останнього місяця зими відбулося свято обдарованих дітей. В актовій залі Артемівської школи №18 привітали, підтримали та нагородили переможців і призерів з предметних олімпіад. З теплими словами до учнів та педагогів закладу звернулась директор школи Ольга Рибальченко. Вона побажала всім міцного здоров'я, творчої наснаги та не зупинятися на досягнутих перемогах.

Крім офіційних виступів і гарних побажань для юних дарувань була організована концертна програма – яскраві номери не залиши нікого байдужими. Двадцять п’ять школярів отримали дипломи І та ІІ ступенів за результативну участь не лише в шкільних олімпіадах, але й у багатьох різноманітних конкурсах: міському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт МАН України, V Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, ХІІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, міському конкурсі з технічної творчості та декоративно-прикладного мистецтва.

Учасники заходу отримали солодкі подарунки і цілий букет позитивних емоцій, гарного настрою та великий заряд бажання й надалі підкорювати Олімп знань.

В актовій залі Артемівської школи №18 привітали, підтримали та нагородили переможців і призерів з предметних олімпіад. В актовій залі Артемівської школи №18 привітали, підтримали та нагородили переможців і призерів з предметних олімпіад. В актовій залі Артемівської школи №18 привітали, підтримали та нагородили переможців і призерів з предметних олімпіад.

Останні статті на сайті