Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Урядовий портал

Педагогічна конференція

Переглядів: 3101
12.01.2015 - 12:14

9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»

У конференції взяли участь: Кучер О.О. – начальник відділу культури та туризму Артемівської райдержадміністрації, керівники та викладачі ШЕВ.

З привітним словом до учасників звернулась голова  Артемівського методичного об'єднання, директор ШМ м.Артемівська Гринь Є.В.. Вона привітала присутніх з Різдвяними святами, а також визначила основні напрямки роботи та взаємодії шкіл об'єднання у другому навчальному семестрі.

З доповіддю виступила Кучер С.М., директор ШМ №2 с. Опитне. Світлана Миколаївна дала характеристику видам та формам колективного музичення, розповіла про методи роботи з творчими колективами. А цікавий театралізований диспут у виконанні учнів школи довів доцільність та необхідність цього напрямку роботи.

Доповідь доповнила Богданова О.В., викладач ШМ м. Артемівська. Відео матеріали показали можливості роботи у колективах з дітьми різного віку, а також досягнення колективного музичення у всьому світі.

Яскравим завершенням конференції стала театралізована новорічна вистава-казка, яку представив колектив Школи мистецтв м. Часів-Яру. Зустріч з Бабою-Ягою, Дідом Морозом  та Снігуронькою, Царем та його донькою, а також веселі конкурси подарували всім присутнім святковий настрій.

Проведення конференції ще раз довело актуальність та необхідність теми колективного музичення у Школах естетичного виховання.

9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»9 січня 2015 року в Школі мистецтв м. Артемівська відбулась традиційна педагогічна конференція викладачів шкіл ПСМНЗ Артемівського методичного об'єднання за темою: «Колективне музичення як основа розвитку юного музиканта»

Останні статті на сайті