Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Наші таланти» в Артемівській школі №18

Переглядів: 3204
23.10.2014 - 10:44

Останнім мажорним акордом – концертом «Наші таланти» - завершився Тиждень початкових класів в Артемівській школі №18. Розважальна програма майоріла розмаїттям номерів, як і кожен день, що був насичений різними подіями. Скільки всього цікавого відбулося за цей час…

Святкова лінійка надала старт, надихнувши учнів й педагогів початкової ланки на творчі подорожі з різними пригодами. Фотоконкурс «Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто на землі!» було проведено з метою привернути увагу, активізувати малечу та їх батьків, й визначити переможців, які візьмуть участь у міському конкурсі. Захід «Моє місто в майбутнім» запропонував учням початкових класів поміркувати про те, яким би вони хотіли побачити своє улюблене місто у певний час. Діти – невблаганні мрійники, але їх мрії досить реальні, можливо, вже у найближчі роки з’являться зелені куточки біля чистої річки Бахмутки з атракціонами й зонами відпочинку, по воді будуть курсувати човни, катери, кораблі, та по широких розкішних мостах їздитимуть без заторів великі машини,бігатимуть у повній безпеці маленькі пішоходи, але треба вчитися, щоб здійснити ці бажання. Навчатись можна із задоволенням, весело і цікаво – в цьому переконались не тільки учасники Тижня початкових класів, але й вихователі та вихованці з дитячих садочків №№49, 54, 55, які були активними гостями й мандрівниками казкової країни уроків у День відкритих дверей.

Тиждень початкових класів закінчився, але відлуння його ще довго буде гуляти шкільними коридорами.

Останнім мажорним акордом – концертом «Наші таланти» - завершився Тиждень початкових класів в Артемівській школі №18. Останнім мажорним акордом – концертом «Наші таланти» - завершився Тиждень початкових класів в Артемівській школі №18.