Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Верховна рада України

«День Дружби» в Артемівському дитячому садку «Кульбабка»

Переглядів: 3379
18.08.2014 - 08:45

У дошкільному навчальному закладі №39 «Кульбабка» пройшов «День Дружби», на якому зібралися вірні друзі - малюки і казкові герої.

Вихователі розповідали своїм підопічним про дружбу, а дошкільнята вчилися бути справжніми друзями і цінувати це прекрасне почуття. На свято в дитячий сад до малят прийшли "кращі у світі друзі" Буратіно, Мальвіна і клоун Тім, який шукав скарб, а знайшов справжніх друзів. Діти намалювали його портрет. Під час свята малюки виразно читали вірші про дружбу, повагу, шанування. Вихованці старшого дошкільного віку показали танцювальні композиції "Дружба", "Справжній друг". Діти грали у "Знайди половинку серця", "Зберіть серце", "Додай посмішку", а у кінці свята вручили новим друзям подарунки, які зробили своїми руками.

Вихованці дитсадка засвоїли, що у дружби не буває вихідних, що дружити - означає допомагати один одному, не кривдити і ділитися один з одним іграшками щодня. Всі учасники свята отримали позитивний настрій.

 

У дошкільному навчальному закладі №39 «Кульбабка» м. Артемівська пройшов «День Дружби», на якому зібралися вірні друзі - малюки і казкові герої.У дошкільному навчальному закладі №39 «Кульбабка» м. Артемівська пройшов «День Дружби», на якому зібралися вірні друзі - малюки і казкові герої.У дошкільному навчальному закладі №39 «Кульбабка» м. Артемівська пройшов «День Дружби», на якому зібралися вірні друзі - малюки і казкові герої.У дошкільному навчальному закладі №39 «Кульбабка» м. Артемівська пройшов «День Дружби», на якому зібралися вірні друзі - малюки і казкові герої.

Останні статті на сайті