Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 60 гостей.

ExportUA

ЗВЕРНЕННЯ АРТЕМІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Переглядів: 4576
04.08.2014 - 05:53

Артемівська міська рада висловлює щиру подяку небайдужим мешканцям громади і благодійникам з інших регіонів країни за безкорисну допомогу в підтримці антитерористичної операції та переміщенні мирного населення з місць її проведення.

У цей непростий для України час волонтерами з числа підприємців, членів трудових колективів міста та району була надана неоціненна допомога в транспортуванні та наданні притулків мирним жителям з ​​Красного Лиману, Краматорська, Слов'янська, Дебальцево та їх околиць, доставці продуктів харчування та засобів першої необхідності в активні зони проведення антитерористичної операції.

Не залишилися без уваги звернення працівників медичних установ міста Артемівська про необхідність здачі донорської крові, а також надання підтримки постраждалим в бойових діях та допомоги в організації лікування поранених бійців.

Громадськими організаціями були проведені акції по збору необхідного матеріально-технічного забезпечення для біженців з Семенівського психоневрологічного диспансеру, під час яких були зібрані продукти харчування, медикаменти та речі першої необхідності.

Висловлюємо надію, що цілі антитерористичної операції будуть досягнуті в найкоротші терміни. Дякуємо всім жителям міста, які не бажають байдуже спостерігати за тим, що відбувається на Донбасі і використовують будь-які можливості для надання допомоги в забезпеченні життєдіяльності регіону!

 

З повагою,                                                         Артемівська міська рада