Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Верховна рада України

«Здоров’я не можна купити – його розум дарує!»

Переглядів: 4404
24.06.2014 - 06:49

Під таким девізом у літньому оздоровчому майданчику «Барвінок» Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості (директор Марина Астахова, вихователі – Ольга Ляш, Світлана Дорохова) відбувся захід, присвячений здоровому засобу життя.

У театралізованій постанові діти навчалися правилам загартовування, правильному харчуванню та користі фізичних вправ. В гості до вихованців приходив доктор Пілюлькін, якому дітлахи пояснювали, як можна обходитися без ліків. А пані Гігієна та Фізкультура провели цікаві рухливі ігри - «Кенгуру», «Веселий футболіст», та «Переправа». Корисною стала бесіда з дітьми медичного працівника Часовоярської міської лікарні №3 Людмили Єфремової.

У перерві між змаганнями учасники заходу читали вірші, дівчатка з хореографічного колективу «Задоринки» продемонстрували вміння гарно, ритмічно рухатися.

Давайте працювати так й надалі, роблячи життя дітей щасливим та цікавим!

«Здоров’я не можна купити – його розум дарує!» – під таким девізом у літньому оздоровчому майданчику «Барвінок» Часовоярського Центру дитячої та юнацької відбувся захід, присвячений здоровому засобу життя.«Здоров’я не можна купити – його розум дарує!» – під таким девізом у літньому оздоровчому майданчику «Барвінок» Часовоярського Центру дитячої та юнацької відбувся захід, присвячений здоровому засобу життя.