Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Віват, науко молода! (Репортаж з науково-практичної конференції слухачів НВЦ «Інтелект»)

Переглядів: 3338
21.05.2014 - 12:34

 20 травня 2014 року у гостинному залі ЗОШ №12 відбулась науково-практична конференція слухачів міського навчально-виховного центру «Інтелект», на якій були присутні 110 учнів ЗОШ №1, №2, №5, №10, №12, №18, №24 та НВК №11.

Щорічно на конференції збираються юні інтелектуали міста, яким тісно у рамках шкільної програми, які прагнуть знати більше, досліджувати невідоме і ділитися відкриттям з іншими.

Науково-практична конференція є підсумком роботи секцій НВЦ «Інтелект» за рік і передбачає публічні індивідуальні та групові виступи учнів. Разом зі своїми вихованцями творчо звітували і їх наставники: учителі української мови та літератури ЗОШ №2 Шитікова Світлана, ЗОШ №24 Холод Наталя, учителі російської мови та літератури НВК №11 Чурсіна Марина, ЗОШ №18 Августович Лариса, учитель англійської мови Архангельська Олена, учитель математики ЗОШ №18 Кондратьєва Марина, учитель історії ЗОШ №18 Кучерук Ірина, учитель правознавства ЗОШ №24 Логінова Світлана, учитель географії НВК №11 Друпп Олена, учитель економіки Андієва Любов, учитель біології ЗОШ №5 Уперенко Ольга, учитель фізики ЗОШ №5 Фуртак Анатолій, учитель хімії ЗОШ №5 Париш Олег. Досвідчені педагоги створюють умови для розкриття здібностей і талантів обдарованих учнів.

Слухачів НВЦ «Інтелект» привітала методист міського методичного кабінету Юдіна Оксана. Під час конференції присутні з цікавістю слухали доповіді і промови учнів, які звітували про роботу своїх відділень.

Конференція була змістовною і насиченою. Завершився виступ учнів сумісним фото і сподіваннями на зустріч у новому навчальному році.

Щорічно на конференції збираються юні інтелектуали міста, яким тісно у рамках шкільної програми, які прагнуть знати більше, досліджувати невідоме і ділитися відкриттям з іншими. Науково-практична конференція є підсумком роботи секцій НВЦ «Інтелект» за рікЩорічно на конференції збираються юні інтелектуали міста, яким тісно у рамках шкільної програми, які прагнуть знати більше, досліджувати невідоме і ділитися відкриттям з іншими. Науково-практична конференція є підсумком роботи секцій НВЦ «Інтелект» за рікЩорічно на конференції збираються юні інтелектуали міста, яким тісно у рамках шкільної програми, які прагнуть знати більше, досліджувати невідоме і ділитися відкриттям з іншими. Науково-практична конференція є підсумком роботи секцій НВЦ «Інтелект» за рікЩорічно на конференції збираються юні інтелектуали міста, яким тісно у рамках шкільної програми, які прагнуть знати більше, досліджувати невідоме і ділитися відкриттям з іншими. Науково-практична конференція є підсумком роботи секцій НВЦ «Інтелект» за рік

Останні статті на сайті