Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 137 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Крок до знань-2014»

Переглядів: 3054
16.05.2014 - 10:54

У період з лютого по травень 2014 року Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді міста Києва з метою виявлення та розвитку творчих здібностей учнів та зацікавленості до вивчення природничих наук, а також створення умов для інтелектуального розвитку обдарованих дітей, проводив Всеукраїнську Інтернет-олімпіаду "Крок до знань -2014".

Олімпіада проводилася у два етапи, в якому брали участь 316 учнів загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів віком від 12 до 18 років.

За результатами тестування з географії, біології, екології, а також представлення web-сторінок власних наукових проектів на сайті Олімпіади учениця 10 класу Часовоярської загальноосвітньої школи №15 Владислава Кудрявих за напрямком "Географія" набрала найбільшу кількість балів і виборола 1 місце.

Лист Подяки від Національного еколого-натуралістичного центру Міністерства освіти і науки України (за підписом директора НЕНЦ, доктора педагогічних наук В.В.Вербицького) також був наданий Трубеко Тетяні Василівні - науковому керівнику, яка забезпечила успішний науково-педагогічний супровід Владислави щодо участі в Олімпіаді.