Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Урядовий портал

проведено засідання круглого столу на тему: «Планування сім’ї. Репродуктивне здоров’я жінки.»

Переглядів: 3962
14.05.2014 - 11:10

14.05.2014 року на базі Державного навчального закладу «Артемівський професійний ліцей»  було організовано та проведено засідання круглого столу на тему: «Планування сім’ї. Репродуктивне здоров’я жінки.» в рамках відзначення Всесвітнього Дня Матері , Міжнародного Дня Сім’ї та Всеукраїнського тижня планування сім’ї за участю лікаря акушера - гінеколога кабінету планування сім’ї ЦРЛ - Вершиніною В.А. та спеціаліста І категорії  Артемівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - Галак В.О.

Даний захід проведено  з метою інформування молоді щодо основних аспектів репродуктивного здоров’я людини та відповідального ставлення до питань планування сім’ї; пропаганди здорового способу життя;  запобігання абортів та попередження хвороб, які передаються статевим шляхом.

Проведений захід сприяв формуванню у учнівської молоді свідомого ставлення до основних аспектів планування сім’ї;  правильного оцінювання своїх вчинків, які можуть вплинути на репродуктивну функцію організму та подальше життя молодої людини;  навчання толерантним взаємовідносинам в родині та вшанування сімейних цінностей.

Слухачі отримали вичерпані відповіді на свої запитання.  Серед учнівської молоді розповсюджено буклети інформаційно -  просвітницької спрямованості та візитки з контактною інформацією кабінету планування сім’ї ЦРЛ м. Артемівськ.

14.05.2014 року було організовано та проведено засідання круглого столу на тему: «Планування сім’ї. Репродуктивне здоров’я жінки.» в рамках відзначення Всесвітнього Дня Матері, Міжнародного Дня Сім’ї та Всеукраїнського тижня планування сім’ї14.05.2014 року було організовано та проведено засідання круглого столу на тему: «Планування сім’ї. Репродуктивне здоров’я жінки.» в рамках відзначення Всесвітнього Дня Матері, Міжнародного Дня Сім’ї та Всеукраїнського тижня планування сім’ї

Останні статті на сайті