Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Верховна рада України

Вклонімося великим тим рокам…

Переглядів: 3967
12.05.2014 - 06:16

Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас назавжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги.

Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається в життєвому строю.

З метою вшанування пам’яті ветеранів війни, пошани до героїчного минулого країни відбулися заходи в Артемівській школі №12. В класних колективах пройшли уроки Мужності, присвячені Великій Перемозі. Учні 10-11 класів провели засідання круглого столу «Вклонімося великим тим рокам…». 7-8 травня в школі працював міський краєзнавчий музей з виїзною експозицією до Дня Перемоги. Цікавими були виступи екскурсоводів, учні з інтересом слухали про героїчне минуле нашого Артемівська, нашого краю. Також школярі відвідали міський центр «Перемога», де переглянули художні фільми про Велику Вітчизняну війну.

У школі пройшла виставка робот учасників конкурсу малюнків і плакатів «Слава героям – переможцям!». Волонтерські загони допомагали ветеранам вдома, привітали всіх зі святом, пригощали солодощами. Урочисто були покладені квіти до пам’ятника визволителям Донбасу.

Всі проведені заходи - це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим, всім тим, хто захистив нашу Вітчизну. Хочеться зібрати всі квіти землі і покласти їх до ніг ветеранів.

З метою вшанування пам’яті ветеранів війни, пошани до героїчного минулого країни відбулися заходи в Артемівській школі №12. В класних колективах пройшли уроки Мужності, присвячені Великій Перемозі. З метою вшанування пам’яті ветеранів війни, пошани до героїчного минулого країни відбулися заходи в Артемівській школі №12. В класних колективах пройшли уроки Мужності, присвячені Великій Перемозі.

Останні статті на сайті